- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Яблучний пиріг із родзинками «Домашній» — зовсім простий у приготуванні й дуже смачний
Яблучний пиріг із родзинками «Домашній» — зовсім простий у приготуванні й дуже смачний
Поєднання родзинок і яблук надає йому приємної кислинки, а хрустка скоринка гармонує із пухкою серединкою.

Яблучний пиріг із родзинками «Домашній» зовсім простий у приготуванні й дуже смачний. Родзинки у поєднанні з яблуками надають йому неповторної приємної кислинки, а хрустка скоринка напрочуд вдало гармонує із ніжною та пухкою серединкою.
Інгредієнти:
яйця — 3 шт.;
цукор — 1 скл. для тіста + 3 ст. л. для посипки;
сметана — 1 скл.;
вершкове масло — 50 г для тіста + 20 г для посипки;
розпушувач — 1 ч. л.;
ванілін — до смаку;
борошно — 2 скл. для тіста + 3 ст. л. для посипки;
яблука — 2 великі;
родзинки — 100 г.
Приготування.
Спочатку приготувати тісто. Яйця збити з цукром. Не перестаючи збивати, додати сметану та тепле розтоплене масло.
Коли цукор повністю розтане, всипати розпушувач і борошно й вимішати ложкою до однорідності. Тісто має бути, як густа сметана.
Форму для випікання змастити вершковим маслом і посипати борошном. Вилити у неї половину тіста, викласти порізані на шматочки почищені яблука, посипати родзинками та вилити наверх решту тіста.
Форму поставити у духовку, розігріту до 200 °C, на 20 хвилин.
Тим часом приготувати посипку. Інгредієнти для неї покласти у мисочку і перетерти руками. Мають вийти крихти.
Пиріг вийняти, посипати поверхню крихтами й поставити знов у духовку ще на 20 хвилин.
Більше новин читайте на GreenPost.







