Догори
Дати відгук

Високий бісквіт з 4 яєць: рецепт перевірений часом

Він чудово підходить як основа для будь-яких бісквітних тортів та тістечок.

1 хв на прочитання15 Березня 2024, 11:55
Рецепт випічки Приготування бісквіту Торти Рецепт випічки Приготування бісквіту Торти
Поділитись:

Класичний бісквіт часто використовується як основа для тортів, тістечок та багатьох інших десертів. Випечений бісквіт просочують лікером або джемом, глазурують, змащують кремом або прошаровують мармеладом.

Пухкий, м’який, ніжний бісквіт вийде з висотою до 10 см, якщо готувати його за правильними пропорціями і перевіреним способом.

Рецепт приготування:

На 4 яйця треба взяти форму не більше 22 см.

Яйця збити з 180 г цукру. Але білки відділіть від жовтків: для цього можна взяти звичайну лійку і влити яйце: білок стече, а жовток залишиться.

Білки з дрібкою солі збити міксером спочатку, потім додати цукор, а після вже жовтки. 180 г борошна ввести на низьких обертах. Вилити тісто у форму і випікати протягом 30 хвилин при температурі 160 градусів.

Поки бісквіт випікається, духовку не слід відкривати і намагатися не шуміти. Готовність перевіряти дерев'яною паличкою: якщо проткнувши бісквіт, вона виходить сухою – він готовий.

Більше новин читайте на GreenPost.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost