- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
Кілька яєць, трохи цукру та борошна, а ще кілька ложок повидла у хаті завжди знайдуться.

Напевно, ви неодноразово потрапляли у ситуацію, коли треба щось швидко придумати до чаю. Наприклад, коли несподівано дізналися про гостей, які вже на порозі. Не варто дуже непокоїтися: кілька яєць, трохи цукру та борошна, а ще кілька ложок повидла у хаті завжди знайдуться. А отже, можна нашвидкуруч приготувати бісквітний рулет із повидлом.
Інгредієнти:
яйця — 3 шт.;
цукор — 0,5 склянки;
борошно — 0,5 склянки;
повидло (будь-яке) — 4 ст. л.;
цукрова пудра — для посипання.
Приготування.
Яйця розділити на білки та жовтки, відібравши білки у більшу мисочку.
Білки збити міксером на густу піну. Поступово, продовжуючи збивати, всипати цукор, потім додати жовтки. Коли цукор розтане, додати борошно й обережно вимішати ложкою.
Прямокутну чи квадратну форму змастити маслом, присипати борошном і вилити тісто.
Випікати при температурі 200 °C приблизно 8-10 хвилин. Важливо не пересушити, бо потім корж неможливо буде згорнути рулетом — він ламатиметься.
Готовий корж викинути з форми на дошку, швидко змастити повидлом і скрутити у вигляді рулета.
Зверху присипати цукровою пудрою.
Більше новин читайте на GreenPost.







