Догори
Дати відгук

Від серцевого нападу врятує вода з лимоном

Також, вода з лимоном є відмінним засобом проти денної втоми.

1 хв на прочитання24 Січня 2024, 12:37
Вода з лимоном ефективно захищає судини Вода з лимоном ефективно захищає судини
Поділитись:

Професор Дітріх Гренемейер з Німеччини заявив, що від серцевого нападу, втоми і пошкодження судин ефективно захищає простий напій - вода з лимоном.

Хоча лимони і є кислими, вони допомагають організму не закисати і вода з лимоном є відмінним засобом проти денної втоми.

"Лимони піднімають настрій і, незважаючи на кислий смак, є продуктами, які нейтралізують закислення в організмі. До такого закислення ведуть, в основному, м'ясо, алкоголь і цукор, воно робить негативний вплив на кістки, хрящі та шкіру", - пояснив кардіолог.

Щоб уникнути розвитку шкідливого закислення в організмі, фахівець радить вживати перед їжею стакан лимонної води. За словами Дітріха Гренемейера, це допоможе відновити рівновагу в організмі.

Крім того, в лимоні багато вітаміну С, який прискорює одужання при застуді і має протизапальний ефект, особливо добре відчувається станом артерій.

"Вітамін С в лимонах захищає стінки судин від пошкоджень, що знижує ризик розвитку серцевого нападу", - резюмував експерт, говорячи про корисність звички пити воду з лимоном.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.