Чай з годжі: чому ця ягода стала популярною в оздоровчому харчуванні
Як одна ягода з китайських лікарських традицій підкорила сучасне wellness-меню.

Ягоди годжі вже давно стали популярним продуктом серед багатьох. Прихильність споживачів вони завоювали особливим смаком та унікальними корисними властивостями. І наразі маленькі червоні ягідки годжі – один з найбільш затребуваних інгредієнтів у приготуванні вітамінних чаїв і багатьох корисних страв.
Популярність ягід годжі
Походять ці плоди із просторів Азії, а точніше Китаю, де їх вживають як лікарський засіб вже понад 2000 років. Люди завжди вірили в їх цілющі властивості, тож дійсно цінували кожну ягоду. На вигляд плоди схожі на барбарис, такі ж червоні та продовгуваті. Проте на смак вони більше нагадують солодку журавлину.
На сьогодні ягодами годжі вже майже нікого не здивуєш. У сушеному вигляді плоди застосовують для приготування смузі, десертів, додають до вівсянки чи йогурту. Та не менш часто їх використовують для заварювання ароматного та смачного чаю з ягід годжі.
Якими корисними властивостями наділені ягоди годжі
Свою популярність ці ягоди отримали, безумовно, завдяки своїм унікальним оздоровчим властивостям. Вони позитивно впливають на значну кількість процесів життєдіяльності людини, насичуючи організм вітамінами, амінокислотами та антиоксидантами.
Користь від споживання ягід годжі:
- уповільнюють процеси старіння;
- підтримують імунітет, захищаючи від хвороб;
- збагачують великою кількістю вітаміну С, а також бета-каротином і мінералами;
- нормалізують тиск і стабілізують рівень цукру в крові;
- сприяють покращенню сну та зниженню рівня стресу;
- допомагають худнути, прискорюючи обмін речовин.

Як їх правильно споживати
Ягоди годжі стануть ідеальним здоровим вибором для твого повсякденного раціону. Вони неймовірно смакують у натуральному чаї Імбир та годжі ТМ YOGODA виробництва GFS. Він зручний у приготуванні, тож його можна пити вдома, на роботі чи на прогулянках з друзями. Спробуй цей корисний для здоров’я напій, щоб максимально розкрити унікальні властивості ягід годжі.
Чай для зміцнення імунітету містить компоненти, які вдало доповнюють одне одного. Пікантність імбиру разом з лаймовою кислинкою балансуються насиченим смаком меду. У цьому поєднанні ягоди годжі відкривають свої властивості на повну, даруючи твоїм смаковим рецепторам приємні кисло-солодкі враження. А також разом ці натуральні інгредієнти активно працюють над зміцненням твого імунітету.
Ознайомся детальніше з лінійкою чаїв для підвищення імунітету ТМ YOGODA на сторінці інтернет-магазину GFS, де представлений великий вибір смаків. Знайди свій улюблений серед широкого асортименту натуральних напоїв.







