Догори
Дати відгук

Українські пасічники презентували “вибуховий” мед

А ви пробували “мед з порохом”?

1 хв на прочитання14 Травня 2020, 16:47
pixabay pixabay
Поділитись:

На початку травня на українському ринку з’явилась незвичайна медова новинка “мед з порохом”. В якості “вибухового” інгредієнту виробники використовують чорний перець. Про новинку пише seeds.org.

“Споживач розбалуваний продовольчим достатком, тому сучасному виробнику в наш час необхідно включати артиста і маркетолога”, – зазначає Дмитро Кушнір, співзасновник бренду, який випускає "вибуховий" мед. 

За словами Кушніра,  виробникам необхідно займатися розвитком власного бренду, і саме у цей нелегкий кризовий час працювати над створенням альтернативних варіантів своїх товарів.

“Люди в своїх споживчих перевагах тягнуться все більше до локального, і сьогодні ми маємо тренд на вживання крафтової і місцевої продукції”, – розповідає Дмитро Кушнір. 

Нагадаємо, бджоли визнані найважливішими істотами на Землі: від 60 до 90% їжі, люди отримують завдяки комахам-запилювачам, і перш за все, бджолам.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.