Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Цибуля, що здивує: маринована закуска з гірчицею та кропом

Цибуля, що здивує: маринована закуска з гірчицею та кропом

Набридли звичайні маринади? Додайте пікантності та хрусткої текстури до м'яса або салатів за допомогою цієї простої, але дуже смачної закрутки.

1 хв на прочитання2 години тому
Фото: Feastingathome.com Фото: Feastingathome.com
Поділитись:

Це ідеальна закуска до м'яса або просто так. Готується дуже просто, а смак — неперевершений.

Інгредієнти.

дрібна цибуля — 500 г;

вода — 200 мл;

оцет — 100 мл;

цукор — 2 ст. л.;

сіль — 1 ст. л.;

зерна гірчиці — 1 ч. л.;

зерна коріандру — 1 ч. л.;

лавровий лист — 2-3 шт;

кріп — кілька гілочок.

Приготування.

Цибулю почистити і бланшувати в окропі 2-3 хвилини. Це допоможе легше зняти лушпиння.

Для маринаду змішати воду, оцет, цукор і сіль. Довести до кипіння.

У стерилізовані банки покласти цибулю, гірчицю, коріандр, лавровий лист і кріп.

Залити все киплячим маринадом і закатати.

Більше рецептів на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.