«Наполеон» із кремом «Рафаелло» — найсмачніший торт, який стане подарунком і прикрасою будь-якого святкового столу. Приготувати його можна вдома із простих інгредієнтів. Тільки врахуйте, що згущене молоко, вершковий сир і вершки повинні бути холодними.
Інгредієнти:
бездріжджове тісто — 2 пласти;
вершки 33 % — 250 мл;
вершковий сир — 400 г;
згущене молоко — 300 г;
кокосова стружка — 80 г.
Приготування.⠀
Тісто розморозити, викласти на лист і випікати в заздалегідь розігрітій духовці 20 хвилин при температурі 180 °С.
Охолодити і поділити кожен на кілька частин: що більше тонких коржів, то торт смачніший.
У верхніх шарів зняти скоринку і перетворити на крихту.
Тим часом у чашу блендера викласти сир і влити вершки, почати збивати — спочатку на маленьких обертах, поступово збільшуючи — до отримання густої та пишної маси.
Потім додати згущене молоко і ще раз ретельно збити, так само поступово збільшуючи оберти. Маса має стати білою.
Додати кокосову стружку і все добре перемішати.
Крем готовий. Відразу ж нанести його на коржі, обмазуючи також і з боків.
Посипати крихтою зусібіч і поставити в холодильник мінімум на 2 години, а краще на ніч.
Також ми розповідали про торт «Червоний оксамит» у домашніх умовах: легкий рецепт.