Торт «Наполеон» із кремом «Рафаелло» — легкий рецепт із п’яти інгредієнтів

1 хв на прочитання25 Лютого 2023, 00:36

Його треба буде поставити в холодильник мінімум на 2 години, а краще на ніч.

«Наполеон» із кремом «Рафаелло» — найсмачніший торт, який стане подарунком і прикрасою будь-якого святкового столу. Приготувати його можна вдома із простих інгредієнтів. Тільки врахуйте, що згущене молоко, вершковий сир і вершки повинні бути холодними.

Інгредієнти:

бездріжджове тісто — 2 пласти;

вершки 33 % — 250 мл;

вершковий сир — 400 г;

згущене молоко — 300 г;

кокосова стружка — 80 г.

Приготування.⠀

Тісто розморозити, викласти на лист і випікати в заздалегідь розігрітій духовці 20 хвилин при температурі 180 °С.

Охолодити і поділити кожен на кілька частин: що більше тонких коржів, то торт смачніший.

У верхніх шарів зняти скоринку і перетворити на крихту.

Тим часом у чашу блендера викласти сир і влити вершки, почати збивати — спочатку на маленьких обертах, поступово збільшуючи — до отримання густої та пишної маси.

Потім додати згущене молоко і ще раз ретельно збити, так само поступово збільшуючи оберти. Маса має стати білою.

Додати кокосову стружку і все добре перемішати.

Крем готовий. Відразу ж нанести його на коржі, обмазуючи також і з боків.

Посипати крихтою зусібіч і поставити в холодильник мінімум на 2 години, а краще на ніч.

Також ми розповідали про торт «Червоний оксамит» у домашніх умовах: легкий рецепт.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: