Догори
Дати відгук

Топ-7 запахів жіночого тіла, які найбільше ненавидять чоловіки

Якщо деякі з них цілком очікувані, то деякі дуже несподівані.

2 хв на прочитання06 Лютого 2022, 00:43
Поділитись:

Від запаху жіночого тіла у чоловіка може запаморочитись у голові. Але це може бути не збудження, а нудота. Telegra.ph розповідає про сім жіночих запахів, які викликають такий ефект.

Запах заношеного бюстгальтера. Багато жінок забувають, що бюстгальтер — це спідня білизна, а отже, міняти його треба регулярно, а не раз на кілька тижнів. Цей елемент гардеробу контактує з місцями, схильними до пітливості, і вбирає бактерії і неприємний запах досить швидко. Найкрасивіша вечірня сукня не врятує ситуацію, якщо від жінки пахне непраною білизною.

Запах тіла під час білкової дієти. Будь-яка дієта з фокусом на білках призводить до дефіциту вуглеводів в організмі. І йому доводиться отримувати енергію з білків і жирів — для цього організм виробляє кетонові тіла, що надає жінці неприємного запаху ацетону, який буквально відлякує чоловіків.

Запах шкіри після нічного крему. Догляд за собою — важливий ритуал, і багато жінок готові намаститися чим завгодно, аби зберегти молодість та здоров’я шкіри. А ось чоловіки зовсім не в захваті від того, як часом пахне жіноче обличчя після чергової модної (і дорогої) сироватки зі смердючими природними екстрактами.

Запах перегару після вечірки. Навіть якщо випити всього один келих, а перед сном почистити зуби — легкий запах перегару забезпечений.

Запах «старіючого тіла». У чоловіків тваринний інстинкт розвинений сильніше, а тому вони буквально відчувають жінок, готових до народження дітей. Із віком метаболізм уповільнюється, й це дуже впливає на природний жіночий запах. Він уже не такий привабливий для чоловіків. А якщо до нього домішуються «пахощі» несвіжої білизни чи ліків, то й поготів.

Запах ванілі. Чомусь кожна друга жінка впевнена, що представникам сильної половини людства подобається запах ванілі. Зовсім ні: це у жінок він асоціюється з райським блаженством, СПА та розслабленням, а чоловіки запах ванілі вважають нудотно-солодким.

Запах із рота вранці. Неприємний запах із рота може не тільки злякати коханого, але також сигналізувати про серйозні проблеми зі здоров’ям. У такому разі варто ретельніше доглядати ротову порожнину: чисти зуби мінімум двічі на день і користуватися зубною ниткою. Чоловіка іншого можна знайти, а ось здоров’я у жінки одне.

Також ми розповідали, як наїдатись на ніч і худнути: радить фітнес-тренер.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost
Міжнародний день запобігання експлуатації довкілля та Міжнародний день пам’яті тварин
20 квітня - Всеукраїнський день довкілля
2 хв на прочитаннягодина тому
Браконьєр Збитки державі Риболовля
На Одещині викрили браконьєра, який завдав збитки державі на суму більше мільйона гривень
1 хв на прочитання2 години тому
Фото: Телеграм-канал «Дача. Сад та город»
Мангал із цегли власноруч (ФОТО)
2 хв на прочитання3 години тому
Фото: Телеграм-канал «Садівник»
Туя західна Даніка — одна з найпопулярніших хвойних рослин у ландшафтному дизайні (ФОТО)
1 хв на прочитання11 годин тому
Чи можна мульчувати рослини тирсою: ось що радять досвідчені садівники (ФОТО)
1 хв на прочитанняВчора
Весна набирає обертів, попереду Великдень: топ п'ять гарних місць для весняного пікніка у Києві
5 хв на прочитанняВчора
Найбільше стихійне лихо за 80 років: у Казахстані масштабні паводки — ось як виглядає одне з найбільш постраждалих міст
2 хв на прочитанняВчора
У Нобельському нацпарку на Рівненщині створять моніторингову систему для збереження природи
1 хв на прочитанняВчора