Догори
Дати відгук

Так смачно, що можна готувати кожні 3 дні, італійський салат із макаронів

Рекомендуємо спробувати

2 хв на прочитання23 Квітня 2023, 23:50
Поділитись:

Паста завжди була італійською стравою, здатною захопити увагу кухарів у всьому світі. Страва з макаронними виробами набула останнім часом колосальної популярності.

У різних інтернет-ресурсах можна дізнатися тисячі способів приготування різноманітних паст.

Якщо ви раніше не робили цю італійську страву, то рекомендуємо спробувати. Паста складається з макаронів та начинки, тобто соусу з овочами, м’ясом, морепродуктами, сиром та іншими компонентами.

Ми дамо рецепт приготування овочевої пасти.

Інгредієнти для пасти з овочами:

  • паста фарфалле – 250 г;
  • сіль – ½ ч. л.;
  • шпинат – 100 г;
  • сир фета – 200 г;
  • помідори Черрі – 300 г;
  • чорні оливки – 170 г;
  • огірок – 200 г;
  • червона цибуля – ½ шт.;
  • червоний перець – 2 шт.;
  • авокадо – шт.

Інгредієнти для заправки:

  • оливкова олія – ​​110 мл;
  • сіль – ч. л.;
  • лимонний сік – 30 мл;
  • сушений базилік – 2 ч. л.;
  • червоний винний оцет – 3 ст. л.;
  • сушений орегано – 2 ч. л.;
  • гірчиця – ч. л.;
  • часник – 3 зубчики;
  • цукор – ст. л.;
  • петрушка – 3 ст. л.

Приготування овочевої пасти:

Відварюємо пасту до стану аль денте у підсоленій воді. У цей час потрібно зробити заправку – змішати оливкову олію з лимонним соком та червоним винним оцтом. У суміш додаємо гірчицю, цукровий пісок, сіль, сушений базилік та орегано.

Пропускаємо через прес зубчики часнику, викладаємо в суміш для заправки разом із петрушкою і ретельно перемішуємо.

Після приготування пасту треба промити під холодною водою.

Огірок потрібно нарізати на маленькі четвертинки, а помідори Черрі навпіл. Цибулю нарізаємо чверть кільцями, перці позбавляємо нутрощів і ріжемо невеликими кубиками.

Оливки потрібно нарізати кружальцями, а очищене авокадо на великі часточки. У макаронні вироби викладаємо подрібнені огірок, помідори, цибулю, перець, оливки, авокадо та сир.

Заправляємо пасту приготованим соусом, солимо і добре перемішуємо.

Ця страва – це щось між традиційною італійською пастою і салатом. Страва виходить досить насиченою по смаку, при цьому корисною.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Резиденції Святого Миколая у Львові
Стали відомі локації резиденцій Святого Миколая у Львові
3 хв на прочитаннягодина тому
До кордону з Україною територією Польщі курсуватиме ще один потяг
До кордону з Україною територією Польщі курсуватиме ще один потяг
1 хв на прочитання4 години тому
Підсумки кліматичного саміту COP29
Підсумки кліматичного саміту COP29 - нові шляхи фінансування кліматичних проєктів України
2 хв на прочитання6 годин тому
Реєстр Музейного фонду України
У Києві презентували реєстр Музейного фонду України
3 хв на прочитання7 годин тому
Кулеба провів термінове засідання Штабу з опалювального сезону в Кривому Розі
2 хв на прочитання10 годин тому
Борделі з неповнолітніми, кисневе голодування та жахлива екологія: як живе найвище місто на планеті (ФОТО)
5 хв на прочитання10 годин тому
Ретроградний Меркурій в Стрільці: чого очікувати та як захиститися від хаосу?
2 хв на прочитання11 годин тому
Гармонія осені: поєднання пеннісетуму «Рубрум» і пурпурової хризантеми у кашпо (ФОТО)
2 хв на прочитання12 годин тому