Цей сирний торт не вимагає випікання, а в його складі навіть немає борошна та всього 3 ложки цукру.
Інгредієнти:
печиво пісочне — 400 г;
масло вершкове — 200 г;
желатин — 2 ст. л.;
цукор — 3 ст. л.;
сир (найкраще 15 % жирності) — 300 г;
вершки 20 % — 150 мл;
вода — 200 мл.
Приготування.
Залити желатин водою і дати постояти протягом 60 хвилин, іноді помішуючи, потім підігріти на повільному вогні, але не доводити до кипіння.
Печиво перемолоти на дрібну крихту.
Розтопити вершкове масло і додати його до печива.
Збити в блендері сир, вершки, цукор і желатиновий розчин до однорідності (має вийти крем) і залити цю масу в печиво.
Тепер можна поставити в холодильник (краще на ніч чи 5-6 годин) — і можна насолоджуватися смаком.
Також ми писали про інший торт без випікання — неймовірно смачний, простий і швидкий рецепт.