- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Торт без випікання — неймовірно смачний, простий і швидкий рецепт
Торт без випікання — неймовірно смачний, простий і швидкий рецепт
Тортику достатньо постояти в холодильнику приблизно 2 години.
Не секрет, що приготування торта без випікання допомагає заощадити час, а результат виходить не гірше, ніж звичайно.
Інгредієнти:
борошно — 250 г;
вершкове масло 82,5 % — 150 г для коржа + 40 г для крему;
підсолоджувач — за смаком;
яйце — 2 шт.;
йогурт або сметана 10 % — 500 г;
кукурудзяний крохмаль — 30 г.
Приготування.
Для крему з’єднати яйця, йогурт або сметану, кукурудзяний крохмаль і підсолоджувач та варимо до загустіння.
Зняти з вогню, додати 40 г масла. Перелити в іншу посудину, накрити плівкою в контакт і поставити в холодильник.
У борошно натерти тверде масло, мачаючи його в це ж борошно, щоб було простіше.
Перетерти всю масу на дрібну крихту (простіше і швидше руками)
Перекласти масу на сковороду і посмажити, постійно перемішуючи — крихта почне темніти і смачно пахнути.
Тимчасом крем для зручності перекласти в кондитерський мішок.
Аби шари були рівні, зважити масу і поділити на рівні частини. Має вийти приблизно 5 «коржів» і 4 шари крему.
Зібрати торт: на низ покласти 1/5 частина крихти, зверху крем. І так далі.
Тортику достатньо постояти в холодильнику приблизно 2 години, але для більшої стабільності — ніч.
Також ми розповідали про міні-торт із печива та сметанного крему — надзвичайно простий рецепт без випікання.