Догори
Дати відгук

Сирний суп із броколі та вершками: покроковий рецепт

Поєднання свіжості броколі, аромату часнику та ніжності вершків із твердим сиром подарує вам неповторні відчуття.

1 хв на прочитання01 Березня 2024, 07:32
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Відчуйте витончений смак і ніжну текстуру сирного супу з броколі та вершками! Цей рецепт — справжня знахідка для тих, хто цінує поєднання простих інгредієнтів у витончений смаковий шедевр. Поєднання свіжості броколі, аромату часнику та ніжності вершків із твердим сиром подарує вам неповторні відчуття тепла та насолоди.

Інгредієнти:

броколі — 200 г;

вершки — 200 мл;

сир твердий — 100 г;

цибуля ріпчаста — 1 шт.;

морква — 1 шт. (130 г);

часник — 3 зубчики;

масло вершкове — 20 г;

борошно — 2 ст. ложки;

сіль — 1 ч. ложка;

перець чорний мелений — за смаком;

цибуля зелена — 2-3 пера;

вода — 500 мл.

Приготування.

Цибулю та часник очистити й нарізати дрібними кубиками.

У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло і викласти туди цибулю та часник. Обсмажити до прозорості приблизно 3-4 хвилини.

Додати борошно й обсмажувати, помішуючи, 1 хвилину.

Влити приблизно 100 мл води. Перемішати, щоб не було борошняних грудочок. Додати решту води.

Моркву очистити і натерти на тертці.

Броколі нарізати маленькими шматочками.

Додати моркву та броколі в каструлю. Варити 10-15 хвилин.

Сир натерти на великій тертці.

Додати в суп вершки, сир, сіль і чорний мелений перець. Перемішати та довести до кипіння. Вимкнути нагрівання і дати супу настоятися протягом 5-10 хвилин.

Подрібнити зелену цибулю.

Розлити суп по тарілках, прикрасити зеленою цибулею та подавати до столу.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.