- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Сирні рулетики з горіхами — страва до солодкого столу
Сирні рулетики з горіхами — страва до солодкого столу
Вони готуються зі звичайних, легко доступних продуктів, тому готувати їх нескладно та недорого.
Сирні рулетики з горіхами готуються зі звичайних, легко доступних продуктів, тому готувати їх нескладно та недорого.
Інгредієнти:
сир 9 % — 75 г;
вершки 33-35 % — 45 мл + 1-2 ст. ложки для начинки + 1 ст. ложка для змащування та посипання;
олія рослинна (соняшникова) рафінована — 3 ст. ложки;
борошно — 140 г + 1 ст. ложка для начинки (за потреби);
розпушувач — 8 г;
цукор — 35 г + 40 г для начинки;
ванільний цукор — 10 г;
сіль — 1 дрібка;
горіхи волоські — 70 г;
шоколад чорний — 25 г;
цукрова пудра — 1 ч. ложка.
Приготування.
Зробити тісто: у чаші блендера з'єднати сир, вершки, олію, цукор і ванільний цукор.
Перебити блендером до однорідності.
У сирну масу всипати просіяне борошно з розпушувачем і сіль. Замісити тісто — воно має бути м'яким і пластичним.
Накрити миску із тістом плівкою, поставити в холодильник на 20 хвилин.
Ввімкнути духовку для розігріву до 200 °С.
Для начинки в глибокій посудині з'єднати горіхи, цукор та вершки (1 ст. ложка). Перебити блендером.
Якщо суміш виходить дуже рідкою, додати борошна, занадто густою — вершків.
Тісто тонко розкачати у прямокутний або квадратний пласт.
Розрізати на 5-6 смужок.
На короткий край кожної смужки викласти порцію начинки.
Скачати рулетики.
Деко застелити пергаментом. Викласти заготовки швом донизу. (Зверху можна змастити їх вершками.)
Деко відправити в розігріту духовку, випікати печиво при 200 °С приблизно 15-20 хвилин.
Сирні рулетики з горіховою пастою готові.
Для прикраси рулетиків зробити глазур: у сотейничці розігріти вершки до гарячого стану.
Шоколад розламати на невеликі шматочки і додати в гарячі вершки, всипати цукрову пудру. Перемішувати до розплавлення шоколаду й однорідності.
Рулетики полити шоколадною глазур'ю, дати трохи застигнути.
Подавати сирні рулетики до солодкого столу.
Більше новин читайте на GreenPost.