Сирні булочки такі швидкі і легкі в приготуванні, що ідеально підійдуть на сніданок або перекус. Чудове сирне, бездріжджове тісто дуже просто готувати!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 9-10 булочок.
Інгредієнти:
сир кисломолочний — 250 г;
яйця — 2 шт.;
цукор — 2-3 ст.л.;
сіль — дрібка;
борошно — 250 г;
розпушувач — 10 г (1½ ч.л.);
молоко — для змащування.
Приготування.
Перемішати сир, яйця, цукор і сіль.
Борошно просіяти з розпушувачем.
Замісити тісто.
Сформувати кульки вологими руками (форму або пергамент краще чистити олією)
Змастити кульки молоком перед випіканням
Випікати при 190 °С 12-15 хв до рум’яності.
Також ми розповідали про сирники з вівсяними пластівцями та манкою.