Догори
Дати відгук

Сирне бланманже з ананасом — десерт без випікання

Це можливість потішити всіх смачненьким, провівши на кухні мінімум часу.

1 хв на прочитання23 Червня 2024, 10:12
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Сирне бланманже з ананасом — це можливість потішити всіх смачненьким, провівши на кухні мінімум часу. Цей десерт без випікання готується дуже легко.

Інгредієнти:

сир — 250 г;

сметана — 100 г;

молоко — 100 мл;

ананас консервований (кільця) — 2 шт.;

желатин швидкорозчинний — 1 ст. ложка;

пудра цукрова — 50 г;

цукор ванільний — 8 г.

Приготування.

У молоко всипати желатин і залишити на 10 хвилин набухати.

Потім поставити на водяну лазню і помішуючи довести желатин до повного розчинення.

Сир змішати зі сметаною, цукровою пудрою та ванільним цукром.

Збити занурювальним блендером повністю однорідну масу.

Влити молоко з желатином, перемішати.

Кружальця ананаса нарізати дрібним кубиком.

Додати ананаси у сирну масу, перемішати.

Розкласти сирну масу по силіконових формах і поставити в холодильник до повного застигання.

Потім акуратно дістати сирне бланманже з форм і подавати.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.