Догори
Дати відгук

Свіжі, ароматні та хрусткі малосольні огірки за 5 хвилин

Посуд має бути таким, щоб огірки в ньому займали 1/3 об’єму або менше.

1 хв на прочитання15 Вересня 2022, 07:31
Поділитись:

Свіжі, ароматні та хрусткі малосольні огірки можна приготувати за 5 хвилин, і це не перебільшення.

Інгредієнти:

огірки — 1 кг;

сіль — 2 ст. ложки;

кріп свіжий — 1 пучок;

часник — 2-3 зубки.

Приготування.

Свіжі огірки нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см.

Часник очистити, кріп вимити. Усе дрібно нарізати.

Огірки помістити в посудину, що добре закривається. Посуд має бути таким, щоб огірки в ньому займали 1/3 об’єму або менше.

Додати кріп і часник. Усипати сіль.

Після цього закрити посудину й енергійно струшувати її вміст 2-3 хвилини.

В результаті у вас вийдуть свіжі, ароматні та хрусткі малосольні огірки.

Також ми розповідали про помідори в желе: смачний і оригінальний рецепт на зиму.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Експорт нафти з РФ б’є рекорди на фоні цінового обвалу: 185 млн барелів «застрягли» в морі
Нафтовий парадокс РФ: рекордні відвантаження при критичному падінні доходів
2 хв на прочитання5 годин тому
Гороскоп на 25 грудня 2025 року
Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 25 грудня 2025 року
14 хв на прочитання7 годин тому
Екологічна катастрофа в Бессарабії: порятунок озера Ялпуг
Чому Болградський район потребує термінової програми озеленення та очищення водойм
1 хв на прочитання7 годин тому
Image by chapay from Pixabay
Привласнював виторг та гроші клієнтів: працівнику буковинської АЗС загрожує до 8 років тюрми
1 хв на прочитання8 годин тому
Мінрозвитку оголосило конкурс на концесію двох терміналів
1 хв на прочитання9 годин тому
Енергонезалежність 2.0: Як перетворити будинок і електрокар в єдину автономну екосистему
11 хв на прочитання11 годин тому
Екологічна НП в Чорному морі: узбережжя пляжів Одещини вкрите масляними плямами
2 хв на прочитання11 годин тому
Кардіохірурги Черкас уперше в області застосували індивідуальний стент-графт
1 хв на прочитання13 годин тому