Солодкі мариновані помідори: підкреслить будь-яку страву
Простий та перевірений рецепт невмирущої класики.

Класичний рецепт, перевірений часом. Помідори чудово покажуть себе в якості гарніру до майже будь-якої страви.
Інгредієнти (на 3-літрову банку).
помідори — 1,5-2 кг;
часник — 2-3 зубчики часнику;
перець духмяний — 10 горошин;
лавровий лист — 3 шт;
гвоздика — 3 бутони;
цукор -– 6 ст. ложок;
сіль – 1 ст. ложка з гіркою;
оцет 9% — 70 мл.
Приготування.
Промити помідори та спеції, простерилізувати банки.
На дно банки викласти спеції, потім — помідори.
Двічі залити помідори окропом, даючи постояти 15-20 хвилин. Після першого разу воду злити, а після другого — використати її для маринаду.
Злити воду в каструлю, додайте сіль, цукор, дочекатися закипання. Додати оцет, довести до кипіння та залити помідори маринадом.
Закатати банки, перевернути догори дном і укутати до повного охолодження.
Більше рецептів читайте на GreenPost.



