- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Сочники з домашнім сиром – простий та швидкий рецепт
Сочники з домашнім сиром – простий та швидкий рецепт
Спробуйте цей рецепт тіста також без цукру
Сочники з сиром – пиріжки з пісочного тіста з сирною начинкою, м'які та ніжні. Якщо ви вирішили власноруч приготувати цей смачний десерт – скористайтеся простим та швидким рецептом сочників українською.
Для тіста:
- 1,50 скл. борошна
- 100 гр вершкового масла
- 1 яйце
- 0,50 скл. цукру
- 4 ст. л. сметани
- 0,50 ч. л. соди
- 0,50 ч. л. солі
Для начинки:
- 150 гр домашнього сиру
- 1 ст. л. цукру
- 1 ст. л. сметани
- 1 ст. л. борошна
- 1 білок яєчний
- 1 жовток (для змащування тіста)
1
Із зазначених інгредієнтів замішуємо м'яке пластичне тісто для сочників.
2
Для приготування начинки сир з’єднаємо з цукром, сметаною, білком і борошном до однорідної маси.
3
Тісто розкачуємо в пласт завтовшки 3-7 мм. Круглою гофрованою формою вирізаємо коржі.
4
На одну половину коржа викладаємо сирну начинку та закриваємо другою половиною над сирною начинкою.
5
Поверхню змащуємо яєчним жовтком і випікаємо сочники у духовці, попередньо розігрітій до 220°С, приблизно 20-25 хвилин.
Ви можете також нарізати фігурним ножем пласти тіста та загорнути сочники у вигляді красивих ромбів або квадратиків.
А якщо не знаєте, як приготувати сочники з м’ясом, спробуйте цей рецепт тіста, але без цукру. Фарш може бути будь-який – з курятини або свинини.