Догори
Дати відгук

Смажені гарячі бутерброди у льєзоні: назва екзотична, а продукти прості

Готуються легко і дуже смакують.

1 хв на прочитання10 Листопада 2022, 07:40
Поділитись:

Смажені гарячі бутерброди у льєзоні (яєчно-молочній суміші) готуються легко і дуже смакують.

Інгредієнти:

хліб білий — 4 скибочки;

шинка (з індички тощо) — 4 шматочки;

сир твердий — 2 скибочки;

майонез — 2 ч. л.;

гірчиця — 2 ч. л.;

яйце — 1 шт.;

молоко — 2 ст. л.;

масло вершкове — 10 г;

сіль — за смаком.

Приготування.

Скибочки білого хліба змастити тонким шаром гірчиці.

Зверху на гірчицю нанести тонкий шар майонезу.

На дві скибочки хліба покласти по шматочку шинки.

На шинку покласти по скибочці сиру.

Закрити бутерброди скибочками хліба, що залишилися.

Змішати яйце, молоко та сіль. Збити до однорідності.

Покласти бутерброди з шинкою та сиром на 1 хвилину в яєчно-молочну суміш.

На сковороді розігріти вершкове масло й обсмажити бутерброди в льєзоні до утворення ніжно-золотистої скоринки з двох сторін.

Смажені гарячі бутерброди з шинкою та сиром розрізати навпіл та подавати до столу гарячими.

Також ми розповідали про гарячі бутерброди з ковбасою та яйцем: можна швидко приготувати на сковороді.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost