Догори
Дати відгук

Смакуватиме і взимку, і восени: варення «Вишня в шоколаді»

Таке варення можна використовувати для змащування бісквітних коржів

1 хв на прочитання20 Липня 2022, 23:40
Поділитись:

Варення «Вишня в шоколаді» - неймовірно смачне поєднання вишні та шоколаду. Таке варення можна використовувати для змащування бісквітних коржів, як начинку у випічку та і на звичайній скибочці хліба добре смакуватиме, пише "smakotainfo"

Варення «Вишня в шоколаді» - інгредієнти:

  1. Вишня – 1 кг.
  2. Цукор – 800 г.
  3. Какао – 100 г.
  4. Шоколад чорний (краще екстра чорний) – 100 г.

Варення «Вишня в шоколаді» - рецепт приготування

Вишні миємо, виймаємо кісточки, засипаємо цукром на 2-3 години.

Ставимо на вогонь, дуже обережно помішуємо, доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню, залишаємо до охолодження.

Виймаємо вишні з сиропу. Сироп ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, викладаємо вишні в сироп, вимикаємо вогонь, залишаємо до охолодження. Цей етап повторюємо тричі.

Останній раз у сироп просіюємо какао, добре вимішуємо, щоб не було грудочок, далі додаємо подрібнений шоколад, вимішуємо, доводимо до кипіння, викладаємо вишні, кип’ятимо ще 4-5 хвилин.

Розкладаємо вишні в стерилізовані банки, герметично закриваємо стерилізованими кришками.

Смачного!

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.