Догори
Дати відгук

Смак і текстура: вишуканий салат із томатів

Скропити оцтом та оливковою олією і відставити на 2 години

1 хв на прочитання28 Грудня 2022, 21:00
Поділитись:

Для цього простого і сезонного салату ми пропонуємо вибрати помідори різних сортів, кольорів і розміру. Таке поєднання додасть мальовничості і ви дійсно оціните комбінацію різних помідорових смаків та текстур.

  •  1 кг дуже достиглих помідорів
  •  0,50 ч. л. цукру
  •  2 подрібнених зубці часнику (факультативно)
  •  за смаком свіжа петрушка, базилік, орегано чи розмарин
  •  0,50 маленької цибулини дуже дрібно нарізаної і пару пагонів зеленої цибулі
  •  оливкова олія
  •  бальзамічний оцет
  •  сіль, перець

1

Наріжте помідори кружальцями. Якщо додаєте черрі – тоді на половинки. Викласти їх на тарілку, посипати цукром, цибулею, часником (при бажанні) та нарізаною зеленню. Посолити і поперчити.

2

Скропити оцтом та оливковою олією і відставити на 2 години

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost