Догори
Дати відгук

Смачна, як у бабусі: рецепт ватрушки нашвидкуруч

Смачна випічка для тих, хто любить швидкі рецепти.

1 хв на прочитання04 Січня 2024, 13:34
Рецепт ватрушки нашвидкуруч Рецепт ватрушки нашвидкуруч
Поділитись:

Убагатьох смак сирних ватрушок асоціюється з дитинством, близькими та домашнім затишком. Якщо є бажання поностальгувати, та при цьому бажання возитися з дріжджовим тістом немає, пропонуємо приготувати ліниву "Ватрушку".

Інгредієнти:

  • яйце — 5 шт.;
  • цукор — 1 склянка;
  • сметана — 1 склянка;
  • сир — 550 г;
  • борошно — 1 склянка;
  • сода харчова — 0,5 ч. л.;
  • масло вершкове — 50 г;
  • манна крупа — 1 ст. л.;
  • вишня в'ялена — 0,5 ст.

Спосіб приготування:

  1. Два яйця збити з половиною склянки цукру.
  2. Додати сметану, соду, борошно, розтоплене вершкове масло, перемішати.
  3. Для начинки змішати сир, манну крупу, 3 яйця та 0,5 склянки цукру.
  4. Тісто викласти у форму, попередньо застелену пергаментом.
  5. В центр тіста обережну влити сирну масу.
  6. Зверху викласти ягоди в'яленої вишні.
  7. Форму поставити у холодну духовку, виставивши температуру 180 градусів.
  8. Випікати близько 45 хвилин.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost