Догори
Дати відгук

Сливове варення з апельсинами та яблуками: рецепт зі старого зошита, перевірений роками

Можна їсти з млинцями, до оладок чи просто намащувати на шматок булки.

1 хв на прочитання27 Вересня 2023, 00:33
Поділитись:

Сливове варення з апельсинами та яблуками має незвичайний смак, здатний підкорити будь-кого. Його можна їсти з млинцями, до оладок чи просто намащувати на шматок булки. Отже, рецепт зі старого зошита, перевірений роками.

Інгредієнти:

сливи — 2 кг;

апельсин — 2 шт.;

яблука кислих соpтів — 3-4 шт.;

цукор — 1,5 кг;

кориця — за бажанням.

Приготування.

Сливи очистити від кісточок, апельсини та яблука також.

Ηарізати дольками, шкурку з фруктів не зрізати. Πеремолоти на м'ясорубці. Додати цукор і залишити на годину.

Поставити каструлю на середній вогонь. Помішуючи, довести до кипіння. Після закипання варити 20 хвилин, знімаючи піну, розкласти в банки і закрити прокип'яченими кришками.

Також ми писали про варення з кабачків з апельсином і лимоном — простий і оригінальний рецепт.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.