- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Сливове варення з апельсинами та яблуками: рецепт зі старого зошита, перевірений роками
Сливове варення з апельсинами та яблуками: рецепт зі старого зошита, перевірений роками
Можна їсти з млинцями, до оладок чи просто намащувати на шматок булки.
Сливове варення з апельсинами та яблуками має незвичайний смак, здатний підкорити будь-кого. Його можна їсти з млинцями, до оладок чи просто намащувати на шматок булки. Отже, рецепт зі старого зошита, перевірений роками.
Інгредієнти:
сливи — 2 кг;
апельсин — 2 шт.;
яблука кислих соpтів — 3-4 шт.;
цукор — 1,5 кг;
кориця — за бажанням.
Приготування.
Сливи очистити від кісточок, апельсини та яблука також.
Ηарізати дольками, шкурку з фруктів не зрізати. Πеремолоти на м'ясорубці. Додати цукор і залишити на годину.
Поставити каструлю на середній вогонь. Помішуючи, довести до кипіння. Після закипання варити 20 хвилин, знімаючи піну, розкласти в банки і закрити прокип'яченими кришками.
Також ми писали про варення з кабачків з апельсином і лимоном — простий і оригінальний рецепт.