- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Варення з кабачків з апельсином і лимоном — простий і оригінальний рецепт
Варення з кабачків з апельсином і лимоном — простий і оригінальний рецепт
Це поєднання надає варенню свіжого смаку й аромату фруктів, а кабачки роблять його текстуру ніжною й апетитною.
Варення з кабачків з апельсином і лимоном — це незвичайний і смачний спосіб використати ці натуральні інгредієнти. Це поєднання надає варенню свіжого смаку й аромату фруктів, а кабачки роблять його текстуру ніжною й апетитною. Можна легко приготувати це незвичайне варення, яке точно припаде до смаку вам і вашим близьким.
Інгредієнти:
кабачки — 3 кг;⠀
апельсин — 2 шт.;⠀
лимон 1 шт.;⠀
цукор — 3 кг.⠀
Приготування.
Всі інгредієнти нарізати дрібно кубиками разом зі шкіркою апельсина та лимона (або пропустити через м'ясорубку), додати цукор, перемішати і варити 2 години на дуже повільному вогні (якщо через м'ясорубку, то 1,5 години).
Потім викласти по стерилізованих банках і закрутити.
Смачного!
Також ми писали про найшвидше яблучне варення: надзвичайно простий рецепт.