Батончики баунті можна приготувати вдома, причому дуже швидко і з простих інгредієнтів.
Інгредієнти:
кокосова стружка або подрібнена м'якоть кокоса — 150 г;
згущене молоко — 150-170 г (потрібно дивитися по консистенції: щойно маса почне добре злипатися — згущенки достатньо);
розтоплене вершкове масло — 30 г;
шоколад або шоколадна глазур — 200 г.
Приготування.
До кокосової стружки додати згущене молоко і масло, вимішати та викласти масу на кухонну дошку, застелену харчовою плівкою.
Руками зробити прямокутний пласт, орієнтовно 3 см заввишки, і закрити його плівкою.
Сховати в морозильну камеру на 40-50 хв.
Дістати й «порубати» ножем на бруски.
Руками з кожного брусочка сформувати батончик.
Шоколад розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній лазні. Почекати, поки він стане трішки теплішим за кімнатну температуру, і кожен батончик «скупати» в ньому.
Знову викласти на поверхню, застелену харчовою плівкою. Кілька секунд — і готово.
Перед тим, як їсти, батончикам краще трішки полежати, щоб вони були не зовсім холодними з морозильника.
Також ми розповідали про «бенефіс» гарбуза: чотири способи легко і смачно його утилізувати після Геловіну.