Шоколадний брауні в мультиварці — простий рецепт

1 хв на прочитання5 годин тому
Фото: Максим Нікітін

Для особливо затятих «шоколадників» можна ще й верх полити глазур’ю, але з цукровою пудрою веселіше.

Шоколадний брауні в мультиварці — рецепт для справжніх любителів чорного шоколаду: ароматний, темний, вологий, супер-шоколадний пиріг, готувати який у мультиварці — саме задоволення. Для особливо затятих «шоколадників» можна ще й верх полити глазур’ю. Але з цукровою пудрою веселіше.

Інгредієнти:

какао-порошок — 5 ст. ложок;

борошно — 2 скл.;

цукор — 1,5 ст.;

яйця — 3 шт.;

вершкове масло — 100 г;

молоко — 1 скл.;

ванільний цукор — 1 ч. ложка;

цедра лимона — 1 ч. ложка;

сіль — дрібка;

розпушувач — 2 ч. ложки;

цукрова пудра — до смаку.

Приготування.

Змішати сухі інгредієнти: борошно, цукор, какао, сіль, цукор, ванільний цукор, цедру лимона, розпушувач.

Міксером збити яйця, влити молоко й розтоплене і охолоджене до 40 °С вершкове масло. Продовжувати збивати 5-7 хвилин.

До сухої маси додати рідку і знову добре збити міксером.

Чашу мультиварки змастити вершковим маслом або маргарином. Вилити туди тісто. Обрати режим «Випічка», час 80 хв. Перші 40 хв кришку мультиварки не відкривати!

Готовність тіста перевірити дерев’яною паличкою — якщо виходить суха, значить, готове, можна вимикати мультиварку.

Але відразу брауні не діставати, а залишити в закритій мультиварці хвилин на 15.

Дістати з допомогою сита для пароварки, остудити, посипати цукровою пудрою.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: