Догори
Дати відгук

Що їсти для профілактики раку: вчені назвали важливі продукти

Споживання ряду продуктів може значно знизити ймовірність серії небезпечних захворювань.

1 хв на прочитання29 Березня 2024, 23:45
Корисні продукти Профілактика раку Поради вчених Корисні продукти Профілактика раку Поради вчених
Поділитись:

Вчені рекомендують споживати бобові для профілактики онкологічних захворювань.

У бобових багато корисних властивостей, які знижують ймовірність розвитку раку. Саме в цих продуктах є корисні елементи, такі як: ніацин, вітамін С, рибофлавін. Також у складі є ферменти, важливі для людського організму. Це амілаза, протеаза, ліпаза та фітаза.

Також у цих продуктів є жирні кислоти та фітинова кислота. Для того, щоб знизити ймовірність онкології, лікарі радять їсти сочевицю та квасолю мінімум два рази на тиждень.

Крім того, ефект придушення росту ракових клітин має зелень. Зелень, включаючи листові овочі та салати, багата на хлорофіл, що є джерелом заліза. Завдяки залозі активізується імунна система, і тіло ефективно очищається від канцерогенів, до того ж у організмі підвищується рівень антитіл, важливих боротьби з хворобами.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.