- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Сезон вітамінів: як приготувати суп зі шпинатом та щавлем
Сезон вітамінів: як приготувати суп зі шпинатом та щавлем
Супу варто трохи настоятися для глибини смаку.
Зараз у кожної господині є чудова можливість балувати свою родину корисною їжею з багатим на вітамінний склад, тому момент упускати не можна. Однозначно варто спробувати приготувати апетитний суп з листовими овочами.
ЯКИМ Є СПИСОК ІНГРЕДІЄНТІВ
- по пучку щавлю та шпинату;
- 5 штук картоплі середнього розміру;
- одне яйце;
- 1-1,2 л бульйону;
- по штуці цибулі та моркви;
- олія для смаження;
- чорний перець із сіллю.
ЯК ГОТУВАТИ?
Процес роботи над супом не викликає труднощів навіть у недосвідчених кулінарів. Бульйон варто підготувати заздалегідь. Він може бути овочевим, курячим чи м’ясним – все залежить від ваших уподобань.
Спочатку потрібно звично обсмажити цибулю з морквою протягом декількох хвилин, влити бульйон і ввести картоплю.
Окремо злегка тушимо подрібнені шпинат та щавель.
Вводимо в той момент, коли картопля вже практично відварена. Після цього чекаємо п’ять хвилин, вводимо сіль і трохи перцю. Обережно додаємо яйце, яке попередньо було злегка збовтане до стану однорідної маси. Чекаємо ще кілька хвилин.
Посипаємо зеленню та вимикаємо вогонь. Супу варто трохи настоятися для глибини смаку.