Догори
Дати відгук

Сезон вітамінів: як приготувати суп зі шпинатом та щавлем

Супу варто трохи настоятися для глибини смаку.

1 хв на прочитання25 Червня 2023, 13:34
Поділитись:

Зараз у кожної господині є чудова можливість балувати свою родину корисною їжею з багатим на вітамінний склад, тому момент упускати не можна. Однозначно варто спробувати приготувати апетитний суп з листовими овочами.

ЯКИМ Є СПИСОК ІНГРЕДІЄНТІВ

  • по пучку щавлю та шпинату;
  • 5 штук картоплі середнього розміру;
  • одне яйце;
  • 1-1,2 л бульйону;
  • по штуці цибулі та моркви;
  • олія для смаження;
  • чорний перець із сіллю.

ЯК ГОТУВАТИ?

Процес роботи над супом не викликає труднощів навіть у недосвідчених кулінарів. Бульйон варто підготувати заздалегідь. Він може бути овочевим, курячим чи м’ясним – все залежить від ваших уподобань.

Спочатку потрібно звично обсмажити цибулю з морквою протягом декількох хвилин, влити бульйон і ввести картоплю.

Окремо злегка тушимо подрібнені шпинат та щавель.

Вводимо в той момент, коли картопля вже практично відварена. Після цього чекаємо п’ять хвилин, вводимо сіль і трохи перцю. Обережно додаємо яйце, яке попередньо було злегка збовтане до стану однорідної маси. Чекаємо ще кілька хвилин.

Посипаємо зеленню та вимикаємо вогонь. Супу варто трохи настоятися для глибини смаку.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото ілюстративне
АМКУ оштрафував дві компанії на 18,9 млн грн за змову на тендерах
1 хв на прочитання4 години тому
РФ вдарила по портах Одещини дронами: пошкоджено цивільні судна та інфраструктуру
РФ вдарила по портах Одещини дронами: пошкоджено цивільні судна та інфраструктуру
1 хв на прочитання6 годин тому
Арбітражна суперечка в Єгипті: український постачальник не отримав оплату за 12 тис. тонн соняшникової олії
Арбітражна суперечка в Єгипті: український постачальник не отримав оплату за 12 тис. тонн соняшникової олії
1 хв на прочитання7 годин тому
Україна та ЄС посилюють співпрацю у боротьбі зі смарагдовою ясеневою златкою
Україна та ЄС посилюють співпрацю у боротьбі зі смарагдовою ясеневою златкою
1 хв на прочитанняВчора
У Мукачеві на День святого Мартина відкрили міжнародний форум виноробів
1 хв на прочитанняВчора
День працівників сільського господарства України
1 хв на прочитанняВчора
Відновлення водних біоресурсів на Одещин: озеро Сасик зариблено молодим товстолобом
1 хв на прочитання15 Листопада 2025
Хліб і сир: гастрономічна пара, що святкує свою універсальність
5 хв на прочитання15 Листопада 2025