Салат "Великодній вінок": рецепт страви, яка стане центром уваги на застіллі
На великодньому столі обов'язково має стояти декілька смачних салатів.
Рецепт салату Великдень Страва на святковий стілЦя страва точно урізноманітнить ваш великодній стіл. Смачний та ситний салат з ефектною подачею потішить ваших рідних. Нехай Великдень 2024 буде радісній та теплий!
Як приготувати салат "Великодній вінок"
- Варена ковбаса - 200 г
- Сир твердий - 70 г
- Свіжий огірок - 1 шт.
- Курячі яйця - 3 шт.
- Картопля - 2 шт.
- Майонез - 2 ст. л.
- Сіль - дрібка
- Редис - для прикрашання
- Свіжа зелень - 5-6 гілочок
- Ківі 2 шт.
Картоплю зварити разом зі шкіркою, остудити й почистити. Яйця зварити круто, остудити і почистити.
Свіжий огірок помити, нарізати дрібними кубиками. Варену ковбасу також нарізати невеликими кубиками й додати до огірка.
Картоплю нарізати дрібними кубиками і відправити до решти продуктів. Додати натертий на великій тертці твердий сир.
Заправити салат смачним майонезом будь-якої жирності. Підсолити, поперчити за бажанням і перемішати.
У центр блюда покласти склянку чи чарку з невеликим діаметром. Викласти навколо неї по колу салат і розрівняти ложкою.
Курячі яйця розділити на білки та жовтки, натерти їх на дрібній тертці. Більшу частину салату викласти тертим білком, утрамбувати. Верхівку салату прикрасити тертим жовтком. Прикрасити його квітами, вирізаними з редису, та свіжою зеленню.
Виймаємо стакан з центру салату, прикрашаємо зверху ківі. За бажанням можна прикрасити ще зеленню та перепелиними яйцями, попередньо їх можна пофарбувати. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.

