Салат "Великодній вінок": рецепт страви, яка стане центром уваги на застіллі
На великодньому столі обов'язково має стояти декілька смачних салатів.
Ця страва точно урізноманітнить ваш великодній стіл. Смачний та ситний салат з ефектною подачею потішить ваших рідних. Нехай Великдень 2024 буде радісній та теплий!
Як приготувати салат "Великодній вінок"
- Варена ковбаса - 200 г
- Сир твердий - 70 г
- Свіжий огірок - 1 шт.
- Курячі яйця - 3 шт.
- Картопля - 2 шт.
- Майонез - 2 ст. л.
- Сіль - дрібка
- Редис - для прикрашання
- Свіжа зелень - 5-6 гілочок
- Ківі 2 шт.
Картоплю зварити разом зі шкіркою, остудити й почистити. Яйця зварити круто, остудити і почистити.
Свіжий огірок помити, нарізати дрібними кубиками. Варену ковбасу також нарізати невеликими кубиками й додати до огірка.
Картоплю нарізати дрібними кубиками і відправити до решти продуктів. Додати натертий на великій тертці твердий сир.
Заправити салат смачним майонезом будь-якої жирності. Підсолити, поперчити за бажанням і перемішати.
У центр блюда покласти склянку чи чарку з невеликим діаметром. Викласти навколо неї по колу салат і розрівняти ложкою.
Курячі яйця розділити на білки та жовтки, натерти їх на дрібній тертці. Більшу частину салату викласти тертим білком, утрамбувати. Верхівку салату прикрасити тертим жовтком. Прикрасити його квітами, вирізаними з редису, та свіжою зеленню.
Виймаємо стакан з центру салату, прикрашаємо зверху ківі. За бажанням можна прикрасити ще зеленню та перепелиними яйцями, попередньо їх можна пофарбувати. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.