Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Агро
  • Салат "Великодній вінок": рецепт страви, яка стане центром уваги на застіллі

Салат "Великодній вінок": рецепт страви, яка стане центром уваги на застіллі

На великодньому столі обов'язково має стояти декілька смачних салатів.

1 хв на прочитання02 Квітня 2024, 10:55
Рецепт салату Великдень Страва на святковий стіл Рецепт салату Великдень Страва на святковий стіл
Поділитись:

Ця страва точно урізноманітнить ваш великодній стіл. Смачний та ситний салат з ефектною подачею потішить ваших рідних. Нехай Великдень 2024 буде радісній та теплий!

Як приготувати салат "Великодній вінок"

  • Варена ковбаса - 200 г
  • Сир твердий - 70 г
  • Свіжий огірок - 1 шт.
  • Курячі яйця - 3 шт.
  • Картопля - 2 шт.
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Сіль - дрібка
  • Редис - для прикрашання
  • Свіжа зелень - 5-6 гілочок
  • Ківі 2 шт.

Картоплю зварити разом зі шкіркою, остудити й почистити. Яйця зварити круто, остудити і почистити.

Свіжий огірок помити, нарізати дрібними кубиками. Варену ковбасу також нарізати невеликими кубиками й додати до огірка.

Картоплю нарізати дрібними кубиками і відправити до решти продуктів. Додати натертий на великій тертці твердий сир.

Заправити салат смачним майонезом будь-якої жирності. Підсолити, поперчити за бажанням і перемішати.

У центр блюда покласти склянку чи чарку з невеликим діаметром. Викласти навколо неї по колу салат і розрівняти ложкою.

Курячі яйця розділити на білки та жовтки, натерти їх на дрібній тертці. Більшу частину салату викласти тертим білком, утрамбувати. Верхівку салату прикрасити тертим жовтком. Прикрасити його квітами, вирізаними з редису, та свіжою зеленню.

Виймаємо стакан з центру салату, прикрашаємо зверху ківі. За бажанням можна прикрасити ще зеленню та перепелиними яйцями, попередньо їх можна пофарбувати.  Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро