- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Салат із пекінської капусти, м’яса та сухариків — матиме вишуканий вигляд на святковому столі
Салат із пекінської капусти, м’яса та сухариків — матиме вишуканий вигляд на святковому столі
Майонез можна замінити сметаною, натуральним йогуртом або діжонською гірчицею.

Салат із пекінської капусти, м’яса та сухариків матиме вишуканий вигляд на святковому столі. Цю страву також можна прикрасити кільцями червоної цибулі. Майонез можна замінити сметаною, натуральним йогуртом або діжонською гірчицею.
Інгредієнти:
пекінська капуста — 500 г;
твердий сир — 120 г;
відварені яйця — 3 шт.;
болгарський перець — 75 г;
помідори — 120 г;
відварене куряче філе — 120 г;
сіль, спеції, зелень — до смаку;
майонез — до смаку.
Приготування.
Курку, сир, яйця та перець порізати на кубики, помідори на четвертинки.
Листя капусти порвати руками, додати порізані продукти, сіль, перець і заправити майонезом. Усе перемішати та посипати сухариками й зеленню перед подачею.
Більше новин читайте на GreenPost.







