Рулет із крабових паличок із сиром, зеленню та часником — незвичайний рецепт із простих продуктів

2 хв на прочитання11 Грудня 2022, 17:03

Після приготування рулет потрібно буде загорнути у плівку і відправити в холодильник на 4-6 годин, можна на ніч.

Рулет із крабових паличок із сиром, зеленню та часником — святкова страва, але для приготування цього незвичайного делікатесу знадобляться прості продукти.

Інгредієнти:

крабові палички — 100 г;

сир твердий — 100 г;

молоко — 30 мл;

борошно — 50 г;

яйця — 5 шт.;

часник — 2 зубчики;

майонез — 50 г;

олія — 2 ст. ложки;

кріп (можна заморожений) — 10 г;

сіль — за смаком;

перець чорний мелений — за смаком.

Приготування.

Духовку ввімкнути розігріватися до 180 °С.

Два яйця відварити круто протягом 10 хвилин після закипання й остудити в холодній воді.

Крабові палички звільнити від пакувального матеріалу та натерти на дрібній тертці.

Три яйця, що залишилися, розбити в миску, додати молоко і борошно. Перемішати до однорідності.

Додати натерті крабові палички та половину кропу. Посолити й поперчити за смаком.

Форму для запікання (найкраще розміром 25х30 см) застелити пергаментом разом із бортиками та влити яєчну суміш. Відправити випікатися в духовку на 15-20 хвилин.

Готовому коржу дати охолонути.

Тим часом на дрібній терці натерти сир.

Варені яйця очистити і також натерти на дрібній тертці. Додати натерті яйця до сиру.

Часник очистити та пропустити через прес. Додати майонез, кріп і часник, що залишився, до сиру і яєць. Посолити за смаком.

Перемішати. Начинка готова.

Змастити остиглий рулет яєчно-сирною масою.

Згорнути щільний рулет.

Загорнути рулет у плівку і відправити в холодильник на 4-6 годин, можна на ніч.

Рулет із крабових паличок із сиром, зеленню та часником готовий.

Його можна нарізати і подавати до столу.

Також ми розповідали про сирне печиво-рулет «Ругелах»: оригінальний десерт.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: