Догори
Дати відгук

Рулет із крабових паличок із сиром, зеленню та часником — незвичайний рецепт із простих продуктів

Після приготування рулет потрібно буде загорнути у плівку і відправити в холодильник на 4-6 годин, можна на ніч.

2 хв на прочитання11 Грудня 2022, 17:03
Поділитись:

Рулет із крабових паличок із сиром, зеленню та часником — святкова страва, але для приготування цього незвичайного делікатесу знадобляться прості продукти.

Інгредієнти:

крабові палички — 100 г;

сир твердий — 100 г;

молоко — 30 мл;

борошно — 50 г;

яйця — 5 шт.;

часник — 2 зубчики;

майонез — 50 г;

олія — 2 ст. ложки;

кріп (можна заморожений) — 10 г;

сіль — за смаком;

перець чорний мелений — за смаком.

Приготування.

Духовку ввімкнути розігріватися до 180 °С.

Два яйця відварити круто протягом 10 хвилин після закипання й остудити в холодній воді.

Крабові палички звільнити від пакувального матеріалу та натерти на дрібній тертці.

Три яйця, що залишилися, розбити в миску, додати молоко і борошно. Перемішати до однорідності.

Додати натерті крабові палички та половину кропу. Посолити й поперчити за смаком.

Форму для запікання (найкраще розміром 25х30 см) застелити пергаментом разом із бортиками та влити яєчну суміш. Відправити випікатися в духовку на 15-20 хвилин.

Готовому коржу дати охолонути.

Тим часом на дрібній терці натерти сир.

Варені яйця очистити і також натерти на дрібній тертці. Додати натерті яйця до сиру.

Часник очистити та пропустити через прес. Додати майонез, кріп і часник, що залишився, до сиру і яєць. Посолити за смаком.

Перемішати. Начинка готова.

Змастити остиглий рулет яєчно-сирною масою.

Згорнути щільний рулет.

Загорнути рулет у плівку і відправити в холодильник на 4-6 годин, можна на ніч.

Рулет із крабових паличок із сиром, зеленню та часником готовий.

Його можна нарізати і подавати до столу.

Також ми розповідали про сирне печиво-рулет «Ругелах»: оригінальний десерт.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Вчені створили метод сортування руди, що скорочує відходи на 60% за допомогою ШІ
Вчені створили метод сортування руди, що скорочує відходи на 60% за допомогою ШІ
2 хв на прочитання3 години тому
Фото: Ukr.media
Як агрохімпаспорт став ключовим інструментом контролю земель під час війни
2 хв на прочитання4 години тому
Фото ілюстративне
Україна залишається ключовим світовим гравцем: 46% експорту соняшникової олії та 12% кукурудзи
1 хв на прочитання10 годин тому
Міжнародний день цільного зерна: користь, наукові дані та актуальність для України
Міжнародний день цільного зерна: доступна користь, економічна доцільність
2 хв на прочитання15 годин тому
День працівників Гідрометцентру: люди, які роблять погоду в країні
10 хв на прочитання15 годин тому
Безпечність харчових продуктів: вимоги до маркування матеріалів для контакту з ними
1 хв на прочитанняВчора
Від теорії до інновацій: у Києві відбулася конференція "Сила жінок в агро 2025"
2 хв на прочитанняВчора
Дев'ять областей України повністю завершили сівбу озимих зернових культур
1 хв на прочитанняВчора