- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Рулет із крабових паличок із сиром, зеленню та часником — незвичайний рецепт із простих продуктів
Рулет із крабових паличок із сиром, зеленню та часником — незвичайний рецепт із простих продуктів
Після приготування рулет потрібно буде загорнути у плівку і відправити в холодильник на 4-6 годин, можна на ніч.
Рулет із крабових паличок із сиром, зеленню та часником — святкова страва, але для приготування цього незвичайного делікатесу знадобляться прості продукти.
Інгредієнти:
крабові палички — 100 г;
сир твердий — 100 г;
молоко — 30 мл;
борошно — 50 г;
яйця — 5 шт.;
часник — 2 зубчики;
майонез — 50 г;
олія — 2 ст. ложки;
кріп (можна заморожений) — 10 г;
сіль — за смаком;
перець чорний мелений — за смаком.
Приготування.
Духовку ввімкнути розігріватися до 180 °С.
Два яйця відварити круто протягом 10 хвилин після закипання й остудити в холодній воді.
Крабові палички звільнити від пакувального матеріалу та натерти на дрібній тертці.
Три яйця, що залишилися, розбити в миску, додати молоко і борошно. Перемішати до однорідності.
Додати натерті крабові палички та половину кропу. Посолити й поперчити за смаком.
Форму для запікання (найкраще розміром 25х30 см) застелити пергаментом разом із бортиками та влити яєчну суміш. Відправити випікатися в духовку на 15-20 хвилин.
Готовому коржу дати охолонути.
Тим часом на дрібній терці натерти сир.
Варені яйця очистити і також натерти на дрібній тертці. Додати натерті яйця до сиру.
Часник очистити та пропустити через прес. Додати майонез, кріп і часник, що залишився, до сиру і яєць. Посолити за смаком.
Перемішати. Начинка готова.
Змастити остиглий рулет яєчно-сирною масою.
Згорнути щільний рулет.
Загорнути рулет у плівку і відправити в холодильник на 4-6 годин, можна на ніч.
Рулет із крабових паличок із сиром, зеленню та часником готовий.
Його можна нарізати і подавати до столу.
Також ми розповідали про сирне печиво-рулет «Ругелах»: оригінальний десерт.