Догори
Дати відгук

Розсипчасте цукрове печиво — дуже простий рецепт

Часто пекли в нашому дитинстві.

1 хв на прочитання09 Лютого 2025, 07:24
Фото: Максим Нікітін Фото: Максим Нікітін
Поділитись:

Цукрове печиво нам часто пекли у дитинстві. Воно так називається тому, що зверху посипане цукром, а тому дуже подобається дітям. Ось один із рецептів цього печива.

Інгредієнти:

яйця — 3 шт.;

цукор — 1 скл.;

сметана — 1 скл.;

амоній — 1 ст. л.;

маргарин — 250 г;

борошно — до потрібної консистенції.

Приготування.

Яйця збити з цукром, додати сметану, амоній.

Борошно розтерти з маргарином. Усі складники з’єднати й замісити м’яке тісто.

Розкачати його тонко, посипати цукром, вирізати формочками печиво.

Пекти при температурі 180-200 °C.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Зеленський підписав Закон про підтримку агросектору — важливий крок до стандартів ЄС
Президент підписав євроінтеграційний Закон про підтримку аграріїв
1 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне
Єврокомісія не виключає судових позовів проти Польщі, Угорщини та Словаччини через заборону українського зерна
1 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне, My pictures are CC0. When doing composings / Pixabay
Аграрії України намолотили понад 40 мільйонів тонн зернових
1 хв на прочитання02 Листопада 2025
Фото ілюстративне
Нові правила сплати за землю: спрощення переходу обов’язків при зміні власника нерухомості
1 хв на прочитання31 Жовтня 2025
В Одеській області вводять осінньо-зимову заборону на вилов риби у зимувальних ямах
2 хв на прочитання30 Жовтня 2025
Хелловін: від кельтських традицій до українських інтерпретацій
2 хв на прочитання30 Жовтня 2025
На Закарпатті розслідують забруднення річки Верке (ФОТО)
1 хв на прочитання30 Жовтня 2025
Каріньян повертається: день, коли червоне вино з характером святкує своє відродження
2 хв на прочитання30 Жовтня 2025