Рецепт яблучного пирога за 5 хвилин : нереально смачно та швидко
Смачнющий пиріг в 5 кроків.
Таке частування виходить смачним та ароматним. При цьому готується такий пиріг дуже швидко.
СКЛАДОВІ
На 5 яблук треба взяти 3 яйця, 200 г цукру, 6 столових ложок сметани, 2 склянки борошна, 80 мл олії, щіпку солі, 2 чайні ложки розпушувача та трохи ваніліну.
ЯК ГОТУВАТИ
- Для початку яйця слід збити з цукром та сіллю до появи пишної піни. Потім до такої маси потрібно додати сметану. Як тільки все буде ретельно перемішано, то можна вливати олію та додавати ванілін.
- Борошно потрібно попередньо просіяти, потім додати в тісто разом з розпушувачем.
- Як тільки маса стане однорідною, а тісто красиво стікатиме з лопатки, можна додавати невеликі шматочки очищених яблук.
- Після цього тісто можна виливати у форму. Зверху майбутній пиріг можна прикрасити шматочками яблук.
- Потім можна сміливо ставити тісто в попередньо розігріту до 180 градусів духовку. Випікається частування близько години.
Більше з розділу Здоров'я
На Одещині - спалах АЧС
Батькам дітей із особливими потребами компенсуватимуть витрати на асистента: у Львові затверджено новий порядок
МОЗ закликає українців вживати антибіотики тільки за призначенням лікаря
Смерть у сигареті: куріння вбиває непомітно
Названо хвороби, які передаються через їжу
Україна посилює роботу зі створення безбар'єрного простору
Відкрито нову цілющу властивість зеленого чаю
Ліцей на Волині перевірять через підозру вчителя у діях сексуального характеру щодо учнів
Більше з GreenPost
У Молдові фермерам дозволили вирощувати промислові коноплі
Погода здивує: синоптики прогнозують аномальний грудень
Україна та Азербайджан поглиблюють співпрацю у питаннях захисту довкілля
На берег Каспійського моря викинуло майже 2 000 мертвих тюленів — ось що відомо про причини смерті
День гуманного суспільства: що передбачає ініціатива?
Міндовкілля відновить систему моніторингу, звітності та верифікації викидів парникових газів
Україна інтегрується до міжнародної системи боротьби з ННН-рибальством
Шашлик у томатному маринаді — можна готувати як на мангалі, так і в духовці чи на грилі