Рецепт приготування ніжної сирної запіканки з манною крупою
В її приготуванні не буде нічого складного.
Запіканка з кисломолочного сиру — це смак дитинства. Її добре пам’ятає навіть старше покоління, бо таку завжди подавали в дитячому садочку. Було надзвичайно смачно. Якщо ви любите також сирну запіканку, тоді спробуйте її приготувати за цим рецептом.
Інгредієнти
Для приготування потрібні такі продукти:
- кисломолочний сир 9% — 800 г;
- масло — 100 г;
- яйця — 3 шт.;
- молоко — 100 мл;
- манна крупа — 150 г;
- цукор — 150 г;
- родзинки — 80 г.
Як приготувати
Щоб родзинки були м’які, залийте їх водою. Поки вони розмокають підготуйте решту компонентів. Перетріть кисломолочний сир через сито. Яйця збийте з дрібкою солі. Змішайте їх разом з сиром. Для досягнення більш пишної текстури рекомендується сирну масу збити блендером.
Окремо збийте молоко з м’яким вершковим маслом. Введіть сю манну крупу. Тепер всі частини треба об’єднати. Заготовка повинна постояти 15 хвилин. За цей час манна крупа розбухне.
Перекладіть тісто в форму для випікання. Розігрійте духовку до 190 градусів. Поставте випікатися на 45 хвилин. Запіканку подають зі сметаною, згущеним молоком та свіжими ягодами. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.