- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Рецепт найсмачнішого домашнього кетчупу
Рецепт найсмачнішого домашнього кетчупу
Його можна приготувати на зиму, причому смак залежить від того, виберете ви солодкі яблука чи кислі.
Найсмачніший кетчуп — домашній. Його можна приготувати на зиму, причому смак залежить від того, виберете ви солодкі яблука чи кислі. Якщо любите гостре, можна також додати 1 головку часнику.
Інгредієнти:
помідори — 3 кг;
яблука — 0,5 кг;
цибуля — 0,25 кг;
сіль — 1,5 ст. л.;
цукор — 1,5 склянки;
перець червоний, чорний мелений за смаком;
яблучний оцет — 50 г.
Приготування.
Помідори, яблука й цибулю нарізати і варити, поки цибуля не стане м'яка. Подрібнити блендером і варити до бажаної густоти — орієнтовно хвилин 50.
До закінчення варіння додати решту інгредієнтів.
Постійно помішувати, а то пригорить.
Зняти з вогню й закрутити у банки.
Більше новин читайте на GreenPost.