Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Агро
  • Рецепт королівської запіканки без борошна: готується з мінімуму інгридієнтів

Рецепт королівської запіканки без борошна: готується з мінімуму інгридієнтів

Ця пишна випічка стане найчастішим гостем на вашому столі.

1 хв на прочитання20 Січня 2024, 10:27
Рецепт запіканки без борошна Рецепт запіканки без борошна
Поділитись:

Зазвичай у запіканку із сиру додають трохи борошна, щоб вона була щільнішою. Але насправді сир сам може впоратися з функцією в'яжучого компонента і створити чудову основу для страви.

Пишна випічка стане найчастішим гостем на вашому столі. Плюс цього рецепту – його можна варіювати, додаючи різні начинки – ягоди, горіхи чи шоколадні краплі. Ви завжди зможете адаптувати її під власний смак.

Як приготувати сирну запіканку без борошна

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир – 350 г;
  • молоко – 100 г;
  • манка – 50 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • родзинки – 50 г;
  • цукор – 50 г;
  • цедра половини лимона;
  • вершкове масло або рослинна олія.

Спосіб приготування:

  1. Залийте манку молоком і залиште на 10 хвилин. Манка має набрякнути та стати м’якою.
  2. У глибокій мисці змішайте сир, яйця та цукор. Можна використовувати блендер, щоб добре перемішати та отримати однорідну масу.
  3. У сирну масу додайте цедру половини лимона, родзинки та набряклу манку, все добре перемішайте до однорідності.
  4. Розігрійте духовку до 190 градусів. Форму змастіть вершковим маслом або рослинною олією, викладіть тісто і розрівняйте поверхню. Надішліть запіканку в духовку на 35-40 хвилин.

Насолоджуйтесь смачною сирною запіканкою!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost