Догори
Дати відгук

Рецепт ідеального тіста для пиріжків, булочок, рогаликів на воді без яєць

Випікати при 180 градусів до готовност

1 хв на прочитання30 Квітня 2023, 19:22
Поділитись:

Тісто, яке вас здивує смаком і доступністю.

Інгредієнти

борошно пшеничне

500 г.

вода

250 мл

цукор

100 г.

сіль

3 г.

дріжджі сухі

5 г.

олія

100 мл

 

Розраховано на 10 порцій

Теплу воду перемішати з дріжджами. 150 г борошна та 15 г цукру. Залишити в теплому місці на 35 хвилин. Вмішати решту борошна і замісити м‘яке тісто.

Наприкінці частинами у 5 прийомів вмішати олію. Вмішувати наступну частину тоді, коли добре виішається попередня. Зали8ити в теплому місці під плівкою на 1 годин3. Сформувати вироби. Залишити в теплому місці під плівкою на 45—50 хвилин. Змастити розбовтаним з молоком яйцем. Випікати при 180 градусів до готовності.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище. Фото: Черкаський рибоохоронний патруль
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище
1 хв на прочитання8 годин тому
Фото: ЦТС
Білгород-Дністровський порт до кінця року планує відкрити новий маршрут поставок до ЄС
1 хв на прочитання9 годин тому
Зображення згенеровано ШІ
Біорізноманіття на тарілці: чому ми їмо лише 150 із 30 000 їстівних рослин і чим це загрожує планеті
3 хв на прочитання10 годин тому
Фото: Максим Нікітін
Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування
1 хв на прочитання16 годин тому
Скільки разів можна садити цибулю на одному місці: поради для гарного врожаю
1 хв на прочитанняВчора
На Житомирщині запрацювало найбільше в Україні підприємство з переробки промислових конопель
2 хв на прочитанняВчора
Бісквітний рулет із повидлом нашвидкуруч — рецепт із розряду «гості на порозі»
1 хв на прочитанняВчора
В Україні заарештовано зерновий морський термінал відомого бізнесмена
2 хв на прочитання17 Травня 2025