Догори
Дати відгук

Рецепт ідеального тіста для пиріжків, булочок, рогаликів на воді без яєць

Випікати при 180 градусів до готовност

1 хв на прочитання30 Квітня 2023, 19:22
Поділитись:

Тісто, яке вас здивує смаком і доступністю.

Інгредієнти

борошно пшеничне

500 г.

вода

250 мл

цукор

100 г.

сіль

3 г.

дріжджі сухі

5 г.

олія

100 мл

 

Розраховано на 10 порцій

Теплу воду перемішати з дріжджами. 150 г борошна та 15 г цукру. Залишити в теплому місці на 35 хвилин. Вмішати решту борошна і замісити м‘яке тісто.

Наприкінці частинами у 5 прийомів вмішати олію. Вмішувати наступну частину тоді, коли добре виішається попередня. Зали8ити в теплому місці під плівкою на 1 годин3. Сформувати вироби. Залишити в теплому місці під плівкою на 45—50 хвилин. Змастити розбовтаним з молоком яйцем. Випікати при 180 градусів до готовності.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Зображення згенеровано ШІ
Спонсор кампанії Трампа хоче купити «Північний потік-2», аби дати США важелі впливу на переговори щодо долі України
1 хв на прочитання31 хвилину тому
ФОТО: PxHere
Переміщення диких тварин будуть моніторити через бездротові технології
1 хв на прочитаннягодина тому
ФОТО: ілюстративне
У США можуть заборонити поширені ліки проти застуди
1 хв на прочитання2 години тому
ФОТО: ілюстративне
Погода здивує: синоптики прогнозують аномальний грудень
1 хв на прочитання3 години тому
Україна та Азербайджан поглиблюють співпрацю у питаннях захисту довкілля
1 хв на прочитання4 години тому
На берег Каспійського моря викинуло майже 2 000 мертвих тюленів — ось що відомо про причини смерті
1 хв на прочитання5 годин тому
День гуманного суспільства: що передбачає ініціатива?
4 хв на прочитання6 годин тому
Міндовкілля відновить систему моніторингу, звітності та верифікації викидів парникових газів
2 хв на прочитання7 годин тому