- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Рецепт ідеального тіста для пиріжків, булочок, рогаликів на воді без яєць
Рецепт ідеального тіста для пиріжків, булочок, рогаликів на воді без яєць
Випікати при 180 градусів до готовност
Тісто, яке вас здивує смаком і доступністю.
Інгредієнти
500 г. | |
250 мл | |
100 г. | |
3 г. | |
5 г. | |
100 мл | |
| |
Розраховано на 10 порцій |
Теплу воду перемішати з дріжджами. 150 г борошна та 15 г цукру. Залишити в теплому місці на 35 хвилин. Вмішати решту борошна і замісити м‘яке тісто.
Наприкінці частинами у 5 прийомів вмішати олію. Вмішувати наступну частину тоді, коли добре виішається попередня. Зали8ити в теплому місці під плівкою на 1 годин3. Сформувати вироби. Залишити в теплому місці під плівкою на 45—50 хвилин. Змастити розбовтаним з молоком яйцем. Випікати при 180 градусів до готовності.