Догори
Дати відгук

Рецепт ідеального тіста для пиріжків, булочок, рогаликів на воді без яєць

Випікати при 180 градусів до готовност

1 хв на прочитання30 Квітня 2023, 19:22
Поділитись:

Тісто, яке вас здивує смаком і доступністю.

Інгредієнти

борошно пшеничне

500 г.

вода

250 мл

цукор

100 г.

сіль

3 г.

дріжджі сухі

5 г.

олія

100 мл

 

Розраховано на 10 порцій

Теплу воду перемішати з дріжджами. 150 г борошна та 15 г цукру. Залишити в теплому місці на 35 хвилин. Вмішати решту борошна і замісити м‘яке тісто.

Наприкінці частинами у 5 прийомів вмішати олію. Вмішувати наступну частину тоді, коли добре виішається попередня. Зали8ити в теплому місці під плівкою на 1 годин3. Сформувати вироби. Залишити в теплому місці під плівкою на 45—50 хвилин. Змастити розбовтаним з молоком яйцем. Випікати при 180 градусів до готовності.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Уряд ухвалив низку рішень у сфері спорту, медицини і цивільного захисту
1 хв на прочитанняВчора
Фото: «Їжа легко»
Пампушки з часником і зеленню — пухкі, запашні й неймовірно смачні
1 хв на прочитанняВчора
Викрито факти заволодіння грошима сільгоспвиробників на мільйони грн
Ретельно готували злочини: викрито нові факти заволодіння грошима сільгоспвиробників на десятки мільйонів гривень
2 хв на прочитання19 Вересня 2024
Законопроєкт «Про державний аграрний реєстр»
Рада 267-ма голосами підтримала законопроєкт «Про державний аграрний реєстр»
2 хв на прочитання19 Вересня 2024
Стратегії адаптації до зміни клімату презентували в Києві
1 хв на прочитання19 Вересня 2024
Сковороду накрити кришкою та дорахувати до десяти: яєчня з пармезаном — простий і швидкий сніданок
1 хв на прочитання19 Вересня 2024
Як доглядати за грушею восени: 7 важливих процедур для здоров'я дерева
3 хв на прочитання18 Вересня 2024
Digital4UA: підтримка з впровадженням цифрового землеробства для аграріїв
1 хв на прочитання18 Вересня 2024