Пиріг без борошна: дуже простий і смачний десерт

1 хв на прочитання03 Листопада 2022, 19:10

Можна подавати до столу із джемом або будь-чим іншим.

Навіть якщо виявиться, що в домі закінчилося борошно, можна спекти дуже смачний пиріг.

Інгредієнти:

яйця — 5 шт;

цукор — 100 г (50 г у білки, 50 г у жовтки);

ванільний цукор — 1 пакетик;

цедра лимона;

йогурт густий — 340 г;

крохмаль — 5 ст. л;

розпушувач — 1 ч. л.

Приготування.

Яйця розділити на білки та жовтки. До білків додати половину цукру і збити до пишної маси.

До жовтків додати другу половину цукру, ванільний цукор, цедру лимона, перемішати до стану, коли маса побіліє. Додати йогурт і перемішати, в кінці додати крохмаль і розпушувач і перемішати віниском.

З’єднати обидві маси й акуратно перемішати.

Вилити у форму, застелену пергаментом. Випікати при 170 °С 30-40 хвилин.

Коли охолоне, можна подавати до столу із джемом або будь-чим іншим.

Також ми розповідали про швидкі батончики баунті.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: