- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Пиріг без борошна: дуже простий і смачний десерт
Пиріг без борошна: дуже простий і смачний десерт
Можна подавати до столу із джемом або будь-чим іншим.
Навіть якщо виявиться, що в домі закінчилося борошно, можна спекти дуже смачний пиріг.
Інгредієнти:
яйця — 5 шт;
цукор — 100 г (50 г у білки, 50 г у жовтки);
ванільний цукор — 1 пакетик;
цедра лимона;
йогурт густий — 340 г;
крохмаль — 5 ст. л;
розпушувач — 1 ч. л.
Приготування.
Яйця розділити на білки та жовтки. До білків додати половину цукру і збити до пишної маси.
До жовтків додати другу половину цукру, ванільний цукор, цедру лимона, перемішати до стану, коли маса побіліє. Додати йогурт і перемішати, в кінці додати крохмаль і розпушувач і перемішати віниском.
З’єднати обидві маси й акуратно перемішати.
Вилити у форму, застелену пергаментом. Випікати при 170 °С 30-40 хвилин.
Коли охолоне, можна подавати до столу із джемом або будь-чим іншим.
Також ми розповідали про швидкі батончики баунті.