Догори
Дати відгук

Помідори по-грузинськи на зиму: смачний рецепт із простих інгредієнтів

Приготування також не складне.

1 хв на прочитання27 Серпня 2022, 07:39
Поділитись:

У тому, щоб приготувати помідори по-грузинськи, нема нічого складного.

Інгредієнти на 1 л банку:

помідори;

морква — 1/2 шт.;

болгарський перець — 1 шт.;

ріпчаста цибуля — 1 шт.;

часник — 1 зубчик;

сіль — 1 ч. л.;

цукор — 30 г;

оцет — 30 г;

кріп, петрушка, перець чорний горошком.

Приготування.

Моркву порізати кільцями і покласти на дно банки разом із зеленню і часником.

Перець очистити від плодоніжки і насіння, розрізати на 4 частини. Покласти перець, помідори і цибулю в банки.

Закип’ятити воду і залити окропом овочі в банці, накрити кришкою. Залишити на 20 хвилин.

Злити воду. Додати в неї сіль, цукор, перець горошком і довести до кипіння.

Додати в банку оцет і залити маринадом, відразу ж закрутити. Перевернути банки догори дном і закутати до повного вистигання.

Також ми розповідали про консервовані помідори: рецепт «із перчиком».

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро