Догори
Дати відгук

Печиво з листкового тіста — чи не найпростіше у приготуванні

Зате як смачно!

1 хв на прочитання22 Лютого 2025, 07:24
Фото: Максим Нікітін Фото: Максим Нікітін
Поділитись:

Печиво з листкового тіста — чи не найпростіше у приготуванні, зате як смачно! Спробуйте цей рецепт — переконаєтеся.

Інгредієнти:

яйця — 2 шт.;

сметана — 200 г;

маргарин — 2 пачки (500 г);

борошно — 3,5 склянки;

цукор для посипання.

Приготування.

Маргарин розтерти з борошном, додати жовтки, сметану. Гарно вимісити тісто. Покласти його на 2 години у холодильник.

Розкачати тісто завтовшки 2-3 мм і вирізати печиво. Кожне вмочати у білок і цукор.

Випікати при температурі 180-200 °C.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото ілюстративне
В Україні з'явиться перший завод з виробництва картоплі фрі: інвестиції та імпортозаміщення
1 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне
Ринок свинини на роздоріжжі: ціни стабілізувалися, але можливий раптовий обвал
2 хв на прочитанняВчора
Фото: Business Evolution
На Тернопільщині відкрили нову птахоферму, що не створює неприємних запахів
1 хв на прочитанняВчора
Фото: Dandjapiary.com
Бджоли-запилювачі й експортні квоти: як підтримати бджільництво України і навіщо це робити
2 хв на прочитанняВчора
Без українського зерна польські термінали простоюють, а трейдери зазнають збитків
1 хв на прочитання15 Серпня 2025
Масова загибель бджіл на Житомирщині через порушення правил обробки аграрних земель
2 хв на прочитання15 Серпня 2025
АМЕУ пропонує скасувати заборону на перевалку добрив у портах Дунаю
1 хв на прочитання14 Серпня 2025
Чи буде олія по 100 гривень: як аномальна посуха впливає на врожай соняшнику
2 хв на прочитання14 Серпня 2025