Догори
Дати відгук

Печиво на майонезі через м’ясорубку, смачне та ароматне

Вам не знадобиться спеціальних кулінарних навичок

2 хв на прочитання27 Грудня 2022, 15:16
Поділитись:

Смачне, ароматне та хрумке печиво з нашого дитинства! На його приготування потрібно пів години, а ваші близькі будуть у захваті. Вам не знадобиться спеціальних кулінарних навичок, ви без особливих зусиль впораєтеся з простим та смачним рецептом.

  •  3 скл. пшеничного борошна
  •  3 яйця
  •  125 гр маргарину
  •  125 гр майонезу
  •  1 скл. цукру
  •  ¼ ч. л. соди
  •  Джем або густе варення – до смаку
  •  Цукрова пудра – до смаку
  •  Ванілін

1

Розмякшений маргарин розтираємо виделкою.

2

Відокремлюємо яєчні жовтки від білків і ретельно перетираємо блендером жовтки з цукром до повного розчинення цукру.

3

Додаємо до суміші жовтків та цукру майонез та ванілін, перемішуємо.

4

З'єднуємо приготовлену суміш з розтертим маргарином і також добре перемішуємо до однорідності.

5

Тепер перемішуємо соду з борошном і починаємо поступово додавати борошно у підготовлену суміш яєць, майонезу та маргарину.

6

Замішуємо тісто, воно має вийти досить щільним. Готове тісто відправляємо на 20-30 хвилин у холодильник.

7

Охолоджене тісто починаємо перекручувати через м'ясорубку. Черв'ячки з тіста мають падати на поверхню, яка посипана борошном.

((Тісто можна також натерти на великій тертці – і вийде так званий тертий пиріг. Але у такому випадку потрібно тісто охолоджувати довше або покласти у морозилку))

((А якщо маєте спеціальні шаблони, які можна вставляти у м’ясорубку, то можна отримати печиво у вигляді черв’ячків різної форми та одразу випікати))

8

Застеляємо деко пергаментним папером і змащуємо його вершковим маслом.

9

Трохи обвалюємо черв'ячків з тіста у борошні та викладаємо рівномірно на лист.

10

Змащуємо цей шар густим варенням або джемом.

11

Зверху викладаємо шар перекрученого тіста.

12

Випікаємо у духовці протягом 25-35 хвилин при температурі 180°С.

13

Готове печиво посипаємо цукровою пудрою та відразу у гарячому вигляді розрізаємо на порційні шматочки.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Більше з GreenPost
Фото: Телеграм-канал «Садівник»
Туя західна Даніка — одна з найпопулярніших хвойних рослин у ландшафтному дизайні (ФОТО)
1 хв на прочитання20 Квітня 2024
Великдень вихідні де провести час та влаштувати пікнік у Києві
Весна набирає обертів, попереду Великдень: топ п'ять гарних місць для весняного пікніка у Києві
5 хв на прочитання3 години тому
Затоплені автомобільні дороги у Петропавловську, Казахстан, 13 квітня 2024 року. Фото: Reuters
Найбільше стихійне лихо за 80 років: у Казахстані масштабні паводки — ось як виглядає одне з найбільш постраждалих міст
2 хв на прочитання5 годин тому
Збереження природи Моніторингова система Нацпарк
У Нобельському нацпарку на Рівненщині створять моніторингову систему для збереження природи
1 хв на прочитання5 годин тому
Дофаміновий гардероб: як підняти настрій за допомогою одягу
5 хв на прочитання6 годин тому
Цей фрукт знижує цукор у крові та "розщеплює" холестерин: можна їсти майже всім
1 хв на прочитання7 годин тому
Злість під час бігу: чому спорт може мати негативний психологічний ефект
2 хв на прочитання8 годин тому
Зуб видалили, а все одно болить: стоматологи розповідають, що відбувається і що при цьому слід робити
2 хв на прочитання9 годин тому