- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Паштет з печериць: ситно, смачно, просто
Паштет з печериць: ситно, смачно, просто
За 5 хвилин до готовності додайте подрібнений часник.
Печериці, до речі, можна замінити будь-якими грибами — гливами, білими, лисичками тощо. Цей рецепт містить яйця, але якщо ви дотримуєтеся веганської дієти, ви можете їх просто не додавати в грибний паштет.
Інгредієнти:
- Печериці 500 г
- Цибуля жовта ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник, зубчики 1 шт.
- Яйце куряче, велике 1 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Сіль і перець чорний мелений за смаком
Приготування:
Цибулю і моркву очистіть і дрібно наріжте. Обсмажте в глибокій сковорідці у вершковому маслі.
Гриби помийте, наріжте слайсами, додайте до овочів на сковорідку. Посолить, поперчіть, тушкуйте під кришкою 10-15 хвилин. За 5 хвилин до готовності додайте подрібнений часник.
Тим часом яйця відваріть круто, остудіть і наріжте маленькими кубиками або потріть на тертці.
Готові овочі остудіть, перекладіть в чашу блендера, додайте яйця і все пюруйте. Паштет готовий, можна подавати.