Паровий рулет «Ханум»: як приготувати в мультиварці

1 хв на прочитання03 Січня 2025, 07:24
Фото: Максим Нікітін

Справжній шедевр кулінарії.

Національна узбецька страва — паровий рулет «Ханум» — справжній шедевр кулінарії, який можна приготувати в мультиварці. Для начинки також можна брати моркву, капусту, гарбуз. А щоб рулет був ситнішим, його можна доповнити будь-яким м’ясним фаршем або грибами.

Інгредієнти:

цибулини — 6 шт.;

картоплини — 10 шт.;

яйця — 2 шт.;

борошно — 1 кг;

тепла вода — 0,5 л;

олія — для смаження;

соєвий соус — до смаку;

сіль, перець.

Приготування.

Борошно просіяти гіркою в посудину.

Зробити заглиблення, вбити туди яйце, додати чайну ложку солі, влити воду й замісити тісто.

Накрити тісто й лишити на 10 хвилин.

Картоплю помити, почистити й порізати кубиками.

Цибулю почистити, дрібно порізати, з’єднати з картоплею, посолити, поперчити.

Тісто тоненько розкачати, викласти начинку, завернути рулетом.

Викласти рулет на змащену олією форму мультиварки для пароваріння й готувати 35 хвилин.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: