Панкейки на молоці — надзвичайно простий рецепт

1 хв на прочитання09 Листопада 2023, 01:21
Панкейки на молоці

Це смачна і пухка страва, яка є популярною у багатьох кухнях світу.

Панкейки на молоці — це смачна і пухка страва, яка є популярною у багатьох кухнях світу. Вони є солодкими, легкими й ідеальними для сніданку чи легкого перекусу. Основною складовою цих ласощів є молоко, що робить їх ніжними і м'якими.

Інгредієнти:

молоко — 450 мл;

яйця — 2-3 шт.;

борошно — 2 склянки;

цукор — 40 г;

сода — 1 чайна ложка;

лимонний сік — за смаком;

сіль — 1/2 чайної ложки.

Приготування.

Молоко підігріти до 40 °С. Додати до молока злегка збиті яйця, посолити цю суміш і засипати цукор, потім ретельно все перемішати, погашену соду додати до яєчно-молочної суміші, просіяти борошно і додати до заготівлі, потім ретельно перемішати.

Розігріти антипригарну сковороду, зменшити вогонь до середнього та налити панкейкову суміш.

Почекати 1 хвилину (приблизно), поки з'являться бульбашки.

Тісто «схопилося», можна перевертати.

Продовжувати випікати до того моменту, поки тісто не закінчиться.

До столу подавати з доповненням у вигляді варення, сиропу, меду чи ягід. Смачного!

Ми вже писали про панкейки (американські млинці): рецепт без олії.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: