Догори
Дати відгук

Буде готова вже за 12 годин: простий рецепт швидкої маринованої капусти

Коли хочеться додати до столу щось свіже, пікантне й водночас легке у приготуванні.

1 хв на прочитання04 Вересня 2024, 07:28
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Швидка маринована капуста стане у пригоді, коли хочеться додати до столу щось свіже, пікантне й водночас легке у приготуванні. Цей рецепт відзначається простими інгредієнтами та швидким процесом маринування.

Інгредієнти:

капуста білокачанна — 1 кг;

морква — 1 шт.;

перець солодкий червоний — 1 шт.;

вода — 500 мл;

оцет 9 % — 6 ст. л.;

цукор — 7 ст. л.;

сіль — 1 ст. л.;

олія — 80 мл.

Приготування.

У киплячу воду додати сіль, цукор та олію. Довести до кипіння. Зняти з вогню та додати оцет. Маринад готовий.

Капусту пошаткувати, моркву натерти на великій тертці, перець порізати соломкою. Все змішати та скласти в банки.

Залити капусту з морквою та перцем маринадом (ще теплим) і поставити в холодильник.

Через 12 годин швидка маринована капуста готова!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.