Догори
Дати відгук

Панкейки (американські млинці): рецепт без олії

Подавати їх краще із медом, можна додати горіхи.

1 хв на прочитання11 Листопада 2022, 07:27
Поділитись:

Панкейки (американські млинці) смажаться без олії. Це рецепт дуже швидкий і смачний.

Інгредієнти:

яйця — 2 шт.;

молоко — 200 мл;

борошно пшеничне — 10 ст. л.;

розпушувач — 1 ч. л.;

цукор — 2 ст. л.;

ванільний цукор (за бажанням) — за смаком.

Приготування.

Змішати яйця та молоко.

Додати цукор і ваніль.

Збити до однорідності.

Додати борошно та розпушувач.

Ретельно перемішати. Тісто вийде середньої густоти.

Розігріти сковорідку з антипригарним покриттям. На суху сковороду налити тісто невеликим ополоником. Накрити кришкою і смажити панкейки на середньому вогні.

Перевернути, коли верхня поверхня панкейків стане пористою, при цьому буде ще вологою. Смажити млинці до рум'яності з двох боків.

Скласти готові панкейки вежею на тарілці. Подавати панкейки із медом. Можна додати горіхи.

Також ми розповідали про хешбраун — американські картопляні оладки: простий рецепт без яєць і борошна.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро