Омлет із жовтків, фарширований грибами: ось як із простих продуктів можна створити щось по-справжньому особливе

1 хв на прочитання7 годин тому
Фото: «Їжа легко»

Вишуканий варіант класичної страви.

Омлет із жовтків, фарширований грибами — це вишуканий варіант класичної страви. Лише кілька інгредієнтів, але кожен із них додає свою особливу ноту: жовтки дарують страві насиченість, молоко робить її легшою, а смажені гриби — це ідеальний контраст текстур і ароматів. Ось як із простих продуктів можна створити щось по-справжньому особливе.

Інгредієнти:

жовтки — 3 шт.;

молоко — 75-100 мл;

сіль — 2 дрібки;

печериці — 2-3 шт.;

олія — ​​1 ст. ложка;

масло вершкове — 15 г;

зелень — до смаку.

Приготування.

Гриби вимити та тонко нарізати.

На сковороді розігріти олію. Викласти гриби й обсмажувати їх, помішуючи, на середньому вогні 10 хвилин. Посолити (1 дрібка).

Жовтки змішати з молоком та сіллю (1 дрібка).

Збити в піну.

На сковороді розтопити вершкове масло.

Збиту масу обережно вилити на сковороду. Смажити омлет із жовтків на середньому вогні 2-3 хвилини.

Нарізати петрушку.

На половину омлету викласти гриби, посипати зеленню.

Накрити другою половиною омлету, перекласти омлет із жовтків на тарілку та подавати.

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: